Om oss

JW Rörservice AB grundades 1997 och är ett expanderande VVS-företag på framfart. Från att för tre år sedan vara en mindre firma med 8 anställda, har vi idag över 20 anställda och är ett av de ledande VVS-företagen i Stockholm.

Vår personal är vår viktigaste resurs

Våra vs-montörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare. Det i sin tur leder till ökat välmående och nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kontinuerligt kvalitet- och miljöarbete, utbildningar samt nära kontakt med vår personal.

Miljö- och kvalitetfrågor

För oss är det viktigt att värna om såväl företagets som vår gemensamma miljö. Därför är vi certifierade enligt miljöledningssystem ISO 14001 och arbetar aktivt för att uppfylla ställda krav. Vi är även certifierade enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001 för att uppnå kvalitet inom kundrelationer, våra tjänster och i det interna arbetet. Dessa certifieringar innebär att vi bedriver ett systematiskt miljö- och kvalitetsarbete.

Årets företagare 2011

År 2011 blev JW Rörservice utsedda till Årets Företagare i Salems kommun med följande motivering:

”Genom att arbeta hårt och målmedvetet och ge hög service till sina kunder har företaget växt till ett bolag med stark ekonomi och flertalet anställda. JW Rörservice AB har skapat ett gott rykte genom hög yrkeskunskap och service gentemot kunden. Företaget är såväl en god arbetsgivare som hjälper ungdomar och elever i deras väg till arbetslivet som en förebild till unga entreprenörer.”
- Näringslivskommittén i Salem