“JW Rörservice är en arbetsplats där vi möts och delar värderingar, det är styrkan”

Publicerat 2020-05-19

Vi välkomnar Tommy Bergfors som ny projektledare! Med drygt tjugo års erfarenhet inom branschen med titlar som projektledare, ledande montör och rörmokare i bagaget besitter Tommy en mängd kvaliteter. Själv lockades han till JW tack vare en rekryteringsprocess genomsyrad av trygg ledning, snabb beslutsfattning och tecken på stark sammanhållning. 

Ett mindre företag med stark gemenskap

Tommy Bergfors påbörjade sin anställning som projektledare på JW i början på maj och har en gedigen kompetens inom branschen. Att han valde att söka tjänsten var ingen slump. Det föll sig naturligt tack vare intrycket av en god arbetskultur och nära kontakt med delägaren Paul Wretvall.

– Jag har haft kontakt med JW under en längre tid. Det som lockade var framför allt att det är ett mindre företag där den starka gemenskapen är en naturlig del av vardagen. Paul rekryterade mig även till Rörspecialisten och jag uppskattar hans ledaregenskaper. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och övriga på JW, berättar Tommy. 

Ökad kompetens och erfarenhet

Som projektledare är Tommys huvudsakliga uppgift att driva projekt med en variation av byggservice. Att lyckas som projektledare kräver god yrkeskunskap, då arbetet erfordrar förståelse och insyn i projekten. Att ha lång erfarenhet från branschen är därmed en fördel.

Att arbeta aktivt för att få nöjda och återkommande kunder är viktigt för Tommy, som visste att det var en hjärtefråga även för JW Rörservice.  

– Det gäller att vara tydlig som projektledare, så att alla jobbar i en gemensam riktning. Sedan hoppas jag även kunna inspirera och föra vidare yrkesstolthet i och med mitt ledarskap. Det är viktigt för mig. Det känns bra att arbeta på en arbetsplats där jag delar samma värderingar med resten av teamet!, avslutar Tommy. 

Tommy-Bergfors-JW-Rorservice-webben-1