“Stämningen är kanon och alla är jättetrevliga”

Publicerat 2020-03-11

Efter att två tidigare kollegor tipsat om JW Rörservice kom Linus Nyman i kontakt med firman. Tre månader in i anställningen trivs Linus mycket bra med både arbetsuppgifter och kollegor.

Just nu arbetar Linus med ett projekt i Arninge och är delaktig i om- och tillbyggnaden av Arninges nya köpcentrum. Det är ett omfattande projekt, redan 2018 inleddes den spännande byggnationen som beräknas stå klar i början av 2021. I skrivande stund ansvarar JW Rörservice för två av de tre etapper som kommer att byggas. 


Linus bor mycket nära bygget, något som förenklar vardagen. JW Rörservice har som vana att i högsta möjliga mån placera ut medarbetare med hänsyn till var de bor. Detta i kombination med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor skapar en trivsam stämning på hela firman, något Linus fått uppleva under sin tid på JW Rörservice.

– Stämningen är kanon, alla är jättetrevliga och lätta att komma överens med. Sedan jag började på JW Rörservice har all ångest jag tidigare känt inför jobbet försvunnit. Alla roliga arbetsuppgifter och kollegor bidrar till att det nu är kul att komma till jobbet, berättar VS-montören Linus Nyman.

Den trivsamma stämningen är något som genomsyrar hela bolaget och skapar engagemang hos medarbetarna, en bidragande faktor till att företagets goda värderingarna upprätthålls och efterlevs i alla väder.