Ytterligare en lyckad slutbesiktning med JW Rörservice som VS-leverantör

Publicerat 2019-07-14

I Hjorthagen är Fastigheten Kv Jägarbacken 5, Värtahemmet belägen. En fastighet som genomgått en totalrenovering under det senaste året för att ge utrymme för vårdboende till Frälsningsarmén. Byggnaden har förvandlats från en gammal fastighet i dåligt skick till en totalrenoverad och utvecklad fastighet med nöjda beställare. 

I början av juni genomgick projektet, som påbörjades under 2018, sin slutbesiktning. Projektet består av 40 stycken lägenheter som tack vare bland annat JW Rörservice, på beställning av TL Bygg, resulterat i nöjda beställare. 

– Ett stort projekt innebär många involverade yrkesgrupper vilket kan vara en utmaning. Jag tror att anledningen till att samarbetet fungerat bra är att vi fokuserat på delaktighet. Om alla aktörer känner sig delaktiga blir resultatet bättre, berättar Johan Caviedes, platschef på TL Bygg. 

JW Rörservice är en återkommande samarbetspartner till TL Bygg vilket tyder på att deras gemensamma arbetssätt fungerar bra. Lösningsorienterade, effektiva och positiva kollegor gör arbetsdagarna roligare och arbetet bättre. Efter en totalrenovering resulterade fastigheten i 40 lägenheter, nöjda beställare och stolta medarbetare!

– Vi har ett etablerat samarbete med TL Bygg och är glada över det fortsatta förtroendet vi får, berättar Mårten Eriksson, vd på JW Rörservice. 

Vi på JW vill tacka vår uppdragsgivare TL Bygg för ett fint samarbete och ännu ett avslutat och lyckat projekt.