En pratstund med vår underbara Jasmine!

Publicerat 2018-04-05

Jasmine Aspelin började ta hand om ekonomin på JW Rörservice genom en redovisningsbyrå redan för 13 år sedan. Sedan 2014 gör hon det på heltid. En av de största anledningarna till att hon trivs så bra är företagskulturen.

– Det är en familjär och trivsam stämning som gör att det är kul att gå till jobbet!

När Jasmine Aspelin började arbeta för JW Rörservice var hon först uthyrd av en redovisningsbyrå. 2014 hade företaget växt så mycket att hon fick frågan om hon ville arbeta hos dem på heltid. De senaste åren har utvecklingen gått i en rasande takt och personalen har fördubblats och mycket kompetens finns under samma tak.

– JW Rörservice är en härlig arbetsplats där alla kan skoja och ha kul med varandra, om det hörs ett skratt kan det vara att jag är inblandad och skyldig, berättar Jasmine med skrattet i halsgropen. Hon understryker att det skrattas för lite på arbetsplatser överlag och att det finns positiva hälsoeffekter av ett gott och glatt arbetsklimat.

Alla i gruppen ska skratta, företaget är måna om sin personal och brukar anordna aktiviteter för sina medarbetare utanför kontoret. De har bland annat klättrat på höghöjdsbana och gjort samarbetsövningar ute i naturen. Jasmine tycker att det är fördelaktigt med aktiviteter då teamet blir mer sammansvetsat och förståelsen för respekt i grupp.

– Det är kul att få komma ut från kontoret och lära känna medarbetarna på ett annat sätt. Det ger en helt annan förståelse för hur en dag kan se ut, berättar Jasmine.

Hon är också medlem i spindelnätverket, en grupp inom VVS-företagen som nyligen bytte namn till Installatörsföretagen. De träffas fyra gånger per år och håller utbildningar i fackliga lagar och regler samtidigt som de diskuterar allt som rör branschen. Att det är många olika företag som träffas innebär en bra möjlighet att byta branscherfarenheter och tips med varandra.

– Det är både roligt och givande att träffa folk i samma tjänst och att kunna dela erfarenheter med varandra.

Då Jasmine är den enda på JW Rörservice som jobbar med ekonomin är det extra positivt att kunna bolla tankar och erfarenheter med personer i samma tjänst. Hon tycker också att det är intressant att hänga med och se hur branschen utvecklas.

2018 bjuder på möjligheter, vad hon har i kikaren får vi snart veta mer om…