Ett arbete som medför en känsla av att ha hittat hem

Publicerat 2020-08-12

Matte är projektledare på JW Rörservice och har efter många år inom branschen ett gediget öga för detaljer. Förståelsen för funktion och systemlösning gör att projekten blir en självklarhet, oavsett omfattning. Precis som många andra i teamet på JW tycker Matte att det är medarbetarna som gör bolaget! 

Matte beskriver stämningen på bolaget som hjärtlig och ödmjuk, det är högt i tak samtidigt som alla ställer upp för varandra. I rollen som projektledare är det viktigt att vara lösningsorienterad samt lyssna på kunden för att förstå dennes behov.

Komplexa industriprojekt
– Bakom ett framgångsrikt företag finns ett framgångsrikt team! Det roligaste med min roll är problemlösningen. Jag utmanas och utvecklas genom att varje dag skapa lösningar för hur saker och ting ska genomföras, berättar Matte. 

Vidare berättar han att de roligaste uppdragen är komplexa industriprojekt som kräver tankeverksamhet. Utöver problemlösning och att umgås med trivsamma kollegor tycker Matte om att befinna sig på höga höjder.

– Skärmflygning är en fantastisk hobby! Känslan av att cruisa på 2 500 meters höjd är speciell och följer med mig en lång tid efter att jag landat, avslutar Matte med ett leende på läpparna.