“Jag älskar att skratta, här är det humor i väggarna!”

Publicerat 2020-09-21

För drygt 13 år sedan började Jasmine Aspelin ta hand om ekonomin på JW Rörservice. Utvecklingen gjorde att hon 2014 gick in i bolaget på heltid som ekonom och löneadministratör. Att kunna skratta på jobbet är viktigt för Jasmine och det är en av anledningarna till att hon trivs på bolaget – det är humor i väggarna!

Rollen som ekonom och löneadministratör innebär flertalet varierande arbetsuppgifter och Jasmine uppskattar att arbeta på ett bolag som litar på sina medarbetare. Frihet under ansvar är mantrat. Förutom den fina arbetskulturen som präglar bolaget är medarbetarna anledningen till bolagets snabba utveckling och framgångar. Jasmine uttrycker att JW tror på sina medarbetare och vill utvecklas tillsammans med dem.

– Bolaget vore ingenting utan medarbetarna och vi blir väl omhändertagna av vår arbetsgivare, berättar Jasmine.

Jasmine fortsätter beskriva sin arbetsgivare som lyhörd och att JW uppmärksammar alla medarbetare. Presterar man ska man få höra det! För Jasmine är det viktigt att ha roligt på jobbet och hon anser att det generellt sätt skrattas för lite på arbetsplatser. Hos JW skrattas det ofta och det är tydligt att medarbetarna har roligt tillsammans.

– Vi skrattar dagligen! Det är en trivsam arbetsplats med underbara kollegor. Vi har kul ihop, avslutar Jasmine.