Medarbetare som avancerar i takt med projekt

Publicerat 2019-08-16

I rollen som lagbas har Richard Larsson varit delaktig i det omfattade projektet GIH-badet. På JW Rörservice finns det utrymme för att avancera och det är inte bara projekten som utvecklas utan även medarbetarna.

Den första juni lämnade Richard rollen som lagbas för att ta sig an nya utmaningar som projektledare. En roll som innebär att driva, organisera och ansvara över fler och mer omfattande projekt. JW Rörservice är måna om teamkänsla och det tydliggörs när medarbetare klättrar på den interna karriärstegen. 

– Det känns både spännande och utmanande att bli projektledare. Det ska framför allt bli roligt att vara på projektledarsidan och uppleva och lära processen från enannan sida, berättar Richard.

Skillnaden mellan rollerna innebär ett större ansvar och att man har en mer gedigen närvaro under hela processen. Trygghet och frihet under ansvar är två egenskaper som karaktäriserar bolaget. De är måna om sina anställda och uppmuntrar dem att klättra i karriären.

– Större projekt känns bara roligt och jag uppskattar de möjligheter som ges inom bolaget, fortsätter Richard. 

Utöver interna förutsättningar kommer Richard att gå kurser i Sörmland för att vidareutveckla sina kunskaper, något som alla projektledare genomgår. Under hösten och vintern väntar kurser i bland annat projektledning och affärsjuridik. Den tydliga och genuina värdegrunden genomsyrar bolaget och innebär att medarbetarna är viktiga ambassadörer. Det är något Richard utstrålar vilket Mårten, vd på JW Rörservice stolt berättar om.

 – Richard är ödmjuk och har glimten i ögat. Hans inställning till arbetet och projekten är extremt uppskattad av beställare, avslutar Mårten.