Mikaela, framtidens montör!

Publicerat 2023-10-23

Hon studerar till VVS-montör och just nu arbetar hon tillsammans med Emil som är hennes handledare hos oss på JW. Hon är nyfiken och har intresse av att lära och utvecklas. Vi är extra glada över att ha Mikaela på plats!

⚙️ Berätta vad som lockade dig in i byggbranschen?
– Jag har alltid utgått från att jag vill jobba med ett hantverksyrke och har en bakgrund som bagare och konditor. Jag ville testa något annat och drivs av att klara av saker själv, samtidigt som jag är uppvuxen med bröder som alla är i branschen. På den vägen är det!

⚙️ Hur kom du i kontakt med oss på JW?
– Jag sökte upp större VVS-företag och fick upp JW på Instagram. Det kändes intressant och jag gillade att det var en öppen dialog när jag pratade med Jasmine. Jag blev lyssnad på och det kändes väldigt bra!

⚙️ Hur känns det nu när det har gått några veckor på praktiken?
– Det är helt klart skillnad från skolan som har mer grundläggande kunskap. Här på projekten är det mer avancerade lösningar och en annorlunda miljö. Jag får tänka till och prova mig fram, med Emil som stöd. Det känns dessutom väldigt familjärt på företaget.

⚙️ Hur är Emil som handledare?
– Han är väldigt duktig och kan mycket. Jag lär mig mycket av honom. Det är också väldigt kul, vi skrattar varje dag!