“Vi är ett jävla bra gäng på JW!”

Publicerat 2022-09-29

Micke Brandt är fjärde generationens rörmokare och har arbetat inom branschen i mer eller mindre hela sitt liv. Han certifierade sig 1997 och sedan dess har han arbetat med service, nyproduktion och ROT-projekt. 2010 startade han egen firma och sedan drygt 1,5 år är han anställd hos oss på JW Rörservice som lagbas. Vi är glada över att han är en del av vårt företag och hans gedigna erfarenhet och sociala egenskaper är två av många positiva aspekter.

– Jag kompletterade mitt första badrum när jag var 13 år och sommarjobbade hos min pappa, det var en väldigt tidig start på min karriär som rörmokare. Det som gör att jag stannar inom branschen är variationen av projekt och att jag får träffa nya människor varje dag! Jag föredrar serviceuppdrag för att man aldrig vet vad man kommer till och det kräver kreativa lösningar, inleder Micke.

Om teamet på JW

Efter många år som egenföretagare trivs han med sin nuvarande position och teamet. Han lyfter företagets aktiviteter som en av flera fördelar då det stärker sammanhållningen.

– Vi är ett jävla bra gäng på JW! Det är en stark familjekänsla i företaget och Mårten är grym som chef. Det var länge sen jag hade någon som gav så mycket morot! Det finns en bra personalpolitik och vi får ofta tillfälle att ses allihopa, oavsett om det är på afrikansk dans eller på Gröna Lund. Vi har dessutom ett otroligt givmilt friskvårdsbidrag, berättar Micke.  

Rollen som lagbas
Micke är lagbas vid projektet på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) där två projekt ryms under samma bygge. Båda innefattar kyla och nya wc-grupper i form av handikapptoaletter. För Mickes del innefattar det såväl montörsjobb som kontorsjobb och det är något han uppskattar. Ett av hans bästa minnen från sin tid på JW är det första projektet han var lagbas på, mycket tack vare det ökade ansvaret han fick i att räkna på uppdraget från start.  

– Rollen som lagbas är inte lika fysiskt krävande för kroppen och man har mer ansvar. Det är perfekt för mig som har börjat komma upp i åldern. Jag ansvarar för inköp av material, genomgång av ritningar och dialog med övriga yrkesgrupper. Projekt likt det här på KTH är extra roliga och bra för att det går att se tydliga resultat under vägens gång. Vi ligger bra i fas!, avslutar Micke.