En utvecklingsresa som präglas av kompetens och engagemang

Publicerat 2022-12-16

Calle har gått från rollen som montör till ledande montör och nu axlar han rollen som projektledare. Han har varit en del av JW sedan 2013 och vi gläds åt att få vara en del av hans utvecklingsresa. Med stort engagemang och nyfikenhet tar han sig an nya utmaningar. 

– Jag har alltid sökt utveckling för att jag inte vill stå still. Det har gjort att jag successivt har tagit mer ansvar under åren och därför kändes det rätt att ta steget och bli projektledare. Mårten såg min vilja att utvecklas och uppmuntrade mig att våga testa. Det uppskattar jag verkligen!, berättar Calle.

Rollen som projektledare på JW Rörservice

Calle beskriver övergången till projektledare som smidig, mycket tack vare att ansvaret har ökat med tiden. Han har genomgått en kurs internt via Assemblin samt lärts upp på kontoret och idag leder han projekt på egen hand. Arbetet består bland annat av att samordna projekten utifrån framtagna målsättningar. För att bli en duktig projektledare krävs kompetens, engagemang och kommunikationsförmåga, något som genomsyrar Calles karriär. 

– Skillnaden mot att vara lagbas är det ökade ansvaret både ekonomiskt och kring projekten i helhet, jag har dessutom mer personalansvar. Min fördel är att jag har varit ute på fältet, och det har faktiskt alla på kontoret varit. Det gör att vi är lyhörda för vad montörerna säger. För mig är det viktigt att vara ute på projekten och hänga med kollegorna, att ta en kaffe och skämta med glimten i ögat. Ibland kan det rycka i fingrarna när jag är på projekten och jag har inte riktigt vant mig vid att sitta still. Men jag tycker att det är roligt med ansvar och nya utmaningar så det här känns väldigt bra! Jag ser fram emot att ta mig an fler projekt, avslutar Calle.