Portarna till det moderna och tillgängliga GIH-badet öppnas!

Publicerat 2019-07-03

GIH-badet på Norra Djurgården i Stockholm har varit stängt för totalrenovering sedan 2016. Tre år senare är det äntligen dags att inviga det mer moderna och tillgängliga badhuset som renoverats inifrån och ut! Med en invigning av rang kommer det badas ordentligt den 18 augusti när invigningen går av stapeln. 

Precis som i andra omfattande projekt är det många aktörer inblandade. Bland annat har JW Rörservice varit en av nyckelspelarna i att färdigställa det uppdaterade badhuset, med Richard Larsson som lagbas. Projektet har gått som planerat vilket bevisats genom nöjda beställare.

– Allt har gått som planerat och det känns fantastiskt skönt att slutbesiktningen resulterade i ett rent protokoll, berättar Richard.

Med en prickfri slutbesiktning inom VS väntas färdigställandet av resterande områden vilket sker i slutet på juni. Planeringen av invigningen är igång för fullt och Byggherren Viktor Hanson har stora planer för att säkra byggnadens kapacitet.

– Byggherren har bjudit in 100 personer som ska provbada. För att säkerställa att reningsanläggningen fungerar vid skarpt läge fylls båda bassängerna upp till max, berättar Richard. 

Uppdraget har inneburit en totalrenovering från grunden och eftersom det är ett badhus har JW Rörservice haft en väsentlig roll i att förbättra, utveckla och färdigställa ett nytt rörsystem. Läs mer om uppdraget här. 

Vi på JW vill även passa på att tacka för förtroendet att vara en del i GIH-badets efterlängtade och uppskattade förvandling!