“Ett välfungerande samarbete ökar effektiviteten, säkerheten och trivseln”

Publicerat 2020-06-05

Peter Kerse Ekelund har arbetat på JW Rörservice i drygt 20 år och anser än idag att det bästa med att gå till jobbet är kollegorna och de varierande byggprojekten. Han har lång erfarenhet inom branschen och höga tankar om firman som arbetsgivare. 

Med trevliga och kompetenta kollegor fylls vardagen av både skratt och lärdom, enligt Peter. Han har arbetat på JW i drygt 20 år och startade sin karriär som lärling. Idag fokuserar Peter främst på byggservice och är van vid att arbeta med både människor och problemlösning.

– Att jag har stannat på JW så länge är ett tydligt tecken på att jag trivs väldigt bra. Mina arbetsdagar bjuder på gemenskap, branschkunskap och glädje – en oslagbar kombination, berättar Peter. 

Vidareutveckling och utbildning i fokus
Utöver att trivas med den sociala biten anser Peter även att JW Rörservice som arbetsgivare håller sig på tå gällande att utbilda sina medarbetare. För en tid sedan fick hela företaget genomgå en HLR-utbildning, för att kunna utföra hjärt-lungräddning om olyckan någon gång skulle vara framme

– Det skapar trygghet att ha en HLR-utbildning i bagaget. Det är kanonbra – och vetskapen om att mina kollegor också besitter kunskap inom området gör att det känns ännu bättre, berättar Peter. 

Ett tätt samarbete inger säkerhet och trivsel
Kollegor är en viktig del av arbetskulturen på JW och sedan ett år tillbaka arbetar han i team. Enligt Peter finns ett flertal tydliga fördelar med att arbeta i team istället för enskilt.